Næste stop: Trump’s USA

Næste stop: Trump’s USA

Efter en længere periode med stilhed på bloggen, så er det snart tid til lidt damp under kedlerne igen. USA venter som første destination, hvor vi tager et 3 måneders roadtrip, med en smuttur til Santo Domingo (Caribien) og vores næste solformørkelse som klimaks.

Den sidste solformørkelse var marts 2016 over Indonesien, og det var for vores vedkommende første gang vi så en total solformørkelse. Under perfekte forhold blev vi overvældet, og besluttede straks at vi var nødt til at se den næste solformørkelse, august 2017 over USA.

Grunden til at vi måtte holde en pause efter vores rejse i Asien, var at Kamilla skulle færdiggøre nogle eksaminer, og har desuden sparet lidt sammen. Alt imens har jeg fordrevet tiden i Estland, Letland, Litauen, Spanien, Marokko og Brasilien, samt London og Tenerife – og ikke været så god til at opdatere bloggen.

Udover solformørkelse så har Kamilla altid drømt om at komme til USA, så vi blev hurtigt enige om at et 3 måneders road trip var på sin plads. Det bliver startskuddet til de næste 2 års rejse rundt i verden.

Vi glæder os til at dele det med jer, og måske se nogle af jer på vores vej!

Planlægning af roadtrip i USA

Noget af det vi har lagt vægt på ved USA, og vores roadtrip, er friheden til at gøre hvad vi har lyst til. Derfor har vi ikke planlagt en masse, men blot defineret en overordnet rute, af hensyn til flybilletter, biludlejning og for at have en retning at køre efter.

Den ser ud som følger, hvor vi starter i Boston, tager en smuttur/-retur til Santo Domino fra Orlando, Florida, afleverer bilen igen i Boston, flyver til San Francisco og lejer en ny bil til den sidste del af turen. Solformørkelsen regner vi med at se i eller omkring Wyoming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *