Vi holder jul i Malaysia

Vi holder jul i Malaysia

KL-Skyline_Night_HDR

Det har længe stået uklart hvor vi ville befinde os juleaften, især i forhold til at vores visa udløber den 24. december. Vi er tit blevet spurgt, om vi kommer hjem til Danmark for at holde jul, og selvom det kunne være hyggeligt, så er det både dyrt – og ikke særlig eventyrligt.

Den 23. december kl. 21:15 flyver vi fra Phuket International Airport og lander kl. 23:45 i Kuala Lumpur International Airport. Helt præcist hvad vi skal lave juleaften, det er endnu usikkert. Men det bliver sikkert bare noget med god mad.

Kamilla har ønsket sig, at vi holder nytåret i Thailand, muligvis sammen med nogle af vores nye venner. Derfor flyver vi tidligt om morgenen d. 31. december tilbage til Phuket, sover til middag, og hopper så ind i det nye år med et brag af en fest. 😉

I den forbindelse får vi også automatisk et nyt 1 måneders visa når vi lander i Thailand, igen med valgfri (dog ikke gratis) +1 måneders forlængelse på immigrationskontoret.

Thaiernes nytår er egentlig ikke d. 31/12 – 1/1 ligesom for os, men (formentlig af hensyn til de mange turister) de holder alligevel en kæmpe fest, med masser af flot fyrværkeri. Thailands nytår (årsskiftet 2558/2559, svarende til vores 2015/2016) sker den 13. april 2016. Men før det skal vi muligvis til Vietnam og fejre nytår dér. De fejrer nytår den 8. februar. Men der er jo længe til.

Ha’ det godt allesammen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *