Jul i Malaysia

Jul i Malaysia

Så kom julen, og hyggeligt blev det.

Vi havde længe i forvejen bestilt bord på The Steakhouse, som vi havde hørt skulle være godt, her i Kuala Lumpur. Det var det også, en fantastisk restaurantoplevelse til overkommelige priser. Med service i højsædet, perfekt mad og gode vin. Vi kan i høj grad anbefale restauranten til de af jer der kommer forbi Kuala Lumpur.

Vi gik ikke sultne i seng. Maven var proppet, så den del af juletraditionen overholdt vi da.

Juledag

Vi blev heldigvis ikke vækket af håndværkere, men stod alligevel forholdsvist tidligt op for at tage på eventyr. Turen gik til Petronas Twin Towers, som nærmest er symbolet på Kuala Lumpur. Bygningen med de to tårne, forbundet af en kæmpe skybridge, er blandt andet med i forskellige film, fx Entrapment (Lokkeduen). Bygningen var i sin tid verdens højeste, med sine 451,9 meter fordelt over 88 etager. De nederste etager huser Suria KLCC, et 140.000 (!!) kvadratmeter stort indkøbscenter. Derudover er der blandt andet koncertsal, bank og turistattraktionen i at kunne komme op i tårnet og nyde udsigten.

Desværre var turen op i tårnet allerede fuldt booket for i dag, så I må glæde jer til at se billederne derfra en anden dag. Vi kunne dog snildt få mange timer til at gå i det flotte og hyggelige indkøbscenter, samt et andet kæmpe indkøbscenter på den anden side af gaden. For første gang føler vi julestemningen, og det er rigtig skønt her på juledag.

Vi håber også alle I andre har haft og har en dejlig jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *